Ninannanananana ninannananaana

Kära bloggen.
Jag är en tjej på 28 jordsnurr som just nu läser 4,5 böcker samtidigt. Nu undrar jag, är detta normalt?

/Tacksam för svar

Kanina v/s Duschen

Temperaturvredet på duschen har varit trögt i ett halvår och går inte att vrida hela vägen till kallt.
Kaninan hämtar skruvmejsel, skruvar loss vredet och sprutar Vim. Vredet snurrar runt lätt som en plätt.
1-0 till Kaninan.
Kaninan ska duscha nästa morgon. Upptäcker att det inte går att ändra temperatur alls.
1-1 lika
Kaninan hämtar skruvmejsel och skruvar loss ratten igen. Sätter efter lite meckande tillbaka ratten. Duschen fungerar igen.
2-1 till Kaninan.
Kaninan upptäcker att det är samma problem som från början.
2-1,5 till Duschen.
Kaninan upptäcker nästa morgon att termostaten inte fungerar som den ska. Skruva lite på ratten, inget händer, skruva lite mer, inget händer, skruva lite till, skållhett.
2-2,5 till Duschen.
Kaninan mailar kvartersvärden. Hittar därefter en uthärdlig temperatur att duscha i under helgen.
På tisdagen dyker kvartersvärd upp och byter ut till ny blandare.
Gamla blandaren död, på skroten.
Kanina - Duschen 3-0

Umeå v/s N.Y.

Fara

Vad gör vi om vi kommer fram till att inte inte är farligt alls? Måste vi fortfarande göra något åt det då?

Djungelordspråk

Fantomen

Det lever

Min fina halsduk som jag fick av Monstret i julas lever! Den chockhöjer, sänker och brusar till ljudet i mp3-spelaren när jag är ute och går när det är kallt. Nu när jag vet att den lever känner jag att jag måste döpa den. Kanske Burt, Alfred, Wilfred eller Algot? Döper jag den till Glen så stryper den mig.

image188

Vattenskridskoåkning

Igår var jag ute och åkte skridskor igen. Det lät plupp plupp av regnet som landade på den mosiga isen. När det är plussgrader behöver man inte trängas med andra, fast medarna på skridskorna får och andra sidan lite för mycket fäste i isen så nu har mitt Maryland Cookies-stora blåmärke på knät fått sällskap av ett osynligt Digestivestort blåmärke på höften. 

När jag gick hem kändes det som att folk tittade konstigt på mig när jag kom där plaskande med skridskorna i händerna men så såg jag en kille med skidor över axeln och tänkte att han nog ändå var mer malplacerad än jag.


(Bild av Nina Hemmingsson, lånad från svd)

En hemlig värld

kl. 4

En anledning till att vara uppe och uggla kl. 4 på natten kan vara att världen är dimmig och magisk då. Om man lyssnar noga kan man höra krispandet från dimmfilurerna som sitter i träden och äter frukost.

Dopning i Vilhemina!

Misstänkt fusk på ispelarna

En häftig diskussion utbröt på fredagen kring ispelartävlingen. En av deltagarna tog emot en kebabrulle av en anhörig, vilket de andra ansåg stred mot reglerna.

Någon omedelbar åtgärd vidtog inte arrangörerna.
- Han får sitta tiden ut, men styrelsen ska tillsammans med Lions diskutera om det skett ett regelbrott, säger Ida Oderstål.
Enligt reglerna får de tävlande endast ta emot mat från arrangörerna på fastställda tider.
- Det är upp till de tävlande själva att fullfölja reglerna och ta redan på vilka regler som gäller. Det är tråkigt att det behöver uppstå såna här situationer, säger Ida Oderstål.

2008-02-08 
(Artikel tagen från 
http://vk.se/Article.jsp?article=166824)

Humor på hög nivå!
Jag gillar sådana nyheter för det betyder att våldet och läskigheterna inte har varit tillräckligt många för att fylla upp hela tidningen. Bortsprungna hundar är också bra nyheter.
Jag läste i komentarerna till artikeln att det har observerats otillåtna sittunderlag ovanpå det tillåtna renskinnet! Var är världen på väg?!

För er som känner er förvirrade så gäller artikeln en tävning i att sitta uppe på en ispelare längst. Tydligen med kall rumpa och kebabförbud.

Och julen varar än till påska

Tomte

Hittade eftersläntrare på ytterdörren.

Lukt bakom öronen

Undrar om de som har googlat lukt bakom öronen, ont i halsmuskeln, öronfetish och fetish boxning blev nöjd med vad de hittade när de hamnade på min blogg?

Och till dig som sökte efter vad Babushka betyder så är det en mormor/svärmor/äldre dam i Ryssland. (Tänkte om du blev besviken när du inte hittade svaret.)


Rosor på kinden och choklad i mangon..magen

Idag gick fingret genom jeansen när jag skulle ta på mig dem för att gå ut och åka skridskor. Jag anar en trend. Måste bli bättre på att shoppa kläder innan de faller av mig.

Så idag hade jag årets första:
Typiskt. Brett bandyfolk på banan.
Kramp i fötterna.
Barn på banan. Hej hej hej.
Måste snöra hårdare.
Gjorde det verkligen så här ont i fötterna förra året?
Barn. Hej hej.
Jag faller jag faller. Aj..inget brutet...blir nog bara ett litet blåmärke. Jag är bra på att ta emot mig. Behöver nog inte hjälm i alla fall.
Lite mer måste jag åka för att det inte ser ut som att jag ger upp för att jag trillade.
Nu klarar jag inte längre.

Det bästa med att åka skridskor är hur underbart sköna skorna blir när man har åkt klart. Nu har jag gjort bort de smärtsamma bitarna för i år och kan ägna mig åt flippar och volter resten av vintern.

När jag kom in gjorde jag en mangosmoothie men drack den inte på en gång (råkade kolla epost o det) så jag hade redan blivit kall när jag drack den och ännu kallare blev jag av den frysta mangon så jag blev tvungen att komplettera med lite varm choklad.

Inte så tokigt trots allt.

R.I.P

Döda byxor

Mina älskade byxor har fått "flytta ut till en familj på landet". De blev oandständiga till och med att sova i.


Choklad-Munch

Budjet-Munk

Budjetversionen.

Frukt är inte farligt?

Visste ni att avocado även kallas alligatorpäron? Det är på grund av det knottriga skalet. Om man lägger en avokado i badkaret, sätter sig själv brevid och använder sin fantasi så kan man säkert bli en gnutta rädd för den. Jag har aldrig hört något bevis för att avocados inte anfaller männsikor.

                                    image183

RSS 2.0