Hjortronjakt

Idag plingade KompiS på dörren och sa att vi skulle ut och plocka hjortron. Ja det var ju bara att ta på sig stövlarna och följa med. Jag var lite lagom skeptisk till att vi skulle hitta några eftersom jag bara har hittat ett halvt hjortron i hela mitt liv. KompiS försäkrade mig om att då skulle vi garanterat hitta fler idag. Det gjorde vi inte men vi hittade monsterstora blåbär och en morot ute på myren och svarta och röda vinbär på gården. Nu på kvällen skulle jag ta upp en liten jordklump från mitt nyskurade golv (ja jag har hunnit med att skura också idag) och fram kilade en liten myra. Den måste ha suttit därunder och kurat ända sedan vi kom hem för cirka fem timmar sedan. Nu är den död. Livet kan vara orättvis ibland.

Kommentarer
Postat av: Fluff

En morot?

2008-08-28 @ 10:59:23
Postat av: Kanina

Fluff: Jepp. En stor en. Kanske myrkaninen som hade tappat den.

2008-08-28 @ 11:16:34
URL: http://jagkannina.webblogg.se/
Postat av: Lennart

Man värmer en laddning hjortron, lägger det tillsammans med en klick grädde på en hög vaniljglass. Det är GOTT!! Nu har jag köpt ett nytt paket farinsocker, se till att dina skafferimonster inte tar sig hit!

2008-08-28 @ 18:40:24
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Littlemy

I dag är dagen! Uppe tidigt som vanligt med Gabriella. Ska snart dricka en kopp varmt kaffe så jag vaknar ordentligt. Blir en lång och förväntansfull dag och jag hoppas att alla kommer att ha riktigt trevligt. 10 ska jag sminka mig 11 hämta buketten och 13 gifter vi oss. Kommer ha bröllopsfesten 17---> 01 senast. Blir spännande! Ska nog ha vattenfast maskara utifall tårkanalen inte sammarbetar...Kram kompis och ha en riktigt härlig Lördag. Hur gick jobb intervjun förresten? Kram igen!

2008-08-30 @ 05:58:48
URL: http://littlemy.webblogg.se/
Postat av: kanina

Lennart: Låter riktigt gott! Jag tror att mina skafferimonster håller sig hemma. Jag har ju redan två paket farinsocker och dessutom regnar det ute.



Littlemy: Det är ju så spännande! Måste få höra sen hur det gick. Jobbintervjun, tja det var ju lixom bara en förintervju som skulle leda till intervju. Hon skulle höra av sig i veckan oavsett om jag skulle få komma eller inte men jag har inte hört från henne.. kan tyda på att det gick dåligt. Kram på dig och ha en riktigt bra dop- och bröllopsdag!

2008-08-30 @ 12:57:16
URL: http://jagkannina.webblogg.se/
Postat av: Littlemy

Fått mina bilder ännu?

2008-09-02 @ 15:22:57
URL: http://littlemy.webblogg.se/
Postat av: Kanina

Littlemy: Jajamen. De trillade in på mailen för en stund sedan.

2008-09-02 @ 15:37:45
URL: http://jagkannina.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0