Semester i Metropolen i norrNu har jag kommit hem från metropolen i norr. Så, vad har jag gjort? Jo här ska ni få höra.Vi åkte till Klubbviken. På turistsidan (där 0920:orna håller till) badade vi och på den andra sidan ön där man får ta en halvtimmes promenad för att komma till vatten som går en högre upp än till knäna vadade vi.Här står jag i vatten upp till vaderna.Tittar ni riktigt noga så ser ni en röd liten prick i mitten. Det är min far. Han är större på nära håll.På vägen ut till Klubbviken träffade vi ostindiefararen Götheborg som är på en turné till världens metropoler. När jag senare förde en förvirrad konversation med Kusin i det riktiga Göteborg fick jag veta att där heter den bara ostindiefararen. Kan förstå att det blir lite besvärligt med två Göteborg i samma stad.

Det här var lite av det jag gjorde men jag kan ju inte göra det här inlägget hur långt som helst så jag ska spara lite till en annan dag också.

Kommentarer
Postat av: Conny

Det verkar som om ni gjort en hel del. Kul med bilder som berättar.

2008-08-13 @ 16:32:12
URL: http://connyponny.blogg.se/
Postat av: Lennart

Fina bilder, påminner mig också att jag måste åka dit någon gång.

2008-08-13 @ 19:52:17
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Kanina

Conny: Bra att du gillarLennart: Alla måste till Klubbviken! Fast det är bra om inte allt för många hittar till andra sidan för den skulle liksom inte vara lika fin med massa folk som låg och skräpade :)

2008-08-13 @ 20:10:51
URL: http://jagkannina.webblogg.se/
Postat av: Lennart

Va då, ligga och skräpa? Jag tänkte sitta och njuta bara.

2008-08-15 @ 18:48:26
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Kanina

Lennart: Det är sitta och njuta man ska göra där. Och vada lite och bli blöt om byxbenen förstås. Det är de där översolade tanterna på färgglada badhanddukar och barn som skriker och sparkar sand på en som inte får komma till den rofyllda "andrasidan".

2008-08-15 @ 19:52:40
URL: http://jagkannina.webblogg.se/
Postat av: Littlemy

Åh! Vilka härliga bilder från Luleå! Sådär skulle staden alltid framställas tycker jag! Dom borde anställa dig för deras marknadsföring. Det får ju till och med mig att längta hem också. Och det är bra jobbat. Vi har haft för fullt upp med renovering,ungar, simmskola, bröllopsplanering för att överhuvudtaget slappna av, hehehee jag och min älskling gillar inte att vara sysslolösa och dom mål vi sätter upp genomförs alltid förr eller senare och ju förr dessto bättre. Så vi får njuta av helgerna tillsammans. Blir att åka uppåt men någon gång i höst tidigast.

2008-08-16 @ 14:02:43
URL: http://littlemy.webblogg.se/
Postat av: Kanina

My: Oj. Fullt upp! Roligt att höra ifrån dig i alla fall. Jag skulle inte tro att jag åker upp på ett tag nu men du kan ju höra av dig när ni ska uppåt så får vi se.

2008-08-19 @ 18:44:28
URL: http://jagkannina.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0