Vattenpolo

Igår kväll var jag,  Ale och KompiS ute och spelade fotboll i regnet och blåsten. Vi var bara tre stycken och av någon konstig anledning var det ingen annan på fotbollsplanen. Först spelade vi två mot en på hela planen men efter första målet var vi helt slut, fotbollsplaner är verkligen stora, så vi gjorde två egna små mål och spelade en mot en och den tredje personen som irritationsmoment i mitten. Snusnäsduken som jag knöt runt huvudet för att det inte skulle regna in i öronen for ner över ögonen titt som tätt och glasögonen var ogenomskinliga av vattendroppar men jag gjorde ett mål i alla fall. Mina motspelare gjorde kanske lite fler mål men det var marginellt. När jag kom hem var ylletröjan tung och jag luktade som ett blött får.

Kommentarer
Postat av: Monstruösa Margit

Roligt du har! :)

2008-10-26 @ 15:55:06
URL: http://monstretundersangen.blogspot.com/
Postat av: kanina

Det är bara att du kommer hit så kan vi ha roligt tillsammans. Sedan är det nog inte alla som skulle uppskatta att spela fotboll kl 22 när det är åtta grader ute, regn och blåst. Det handlar helt om inställning. Jag tycker att det var lite kul att vara nästan ensam på en upplyst konstgräsplan i höstmörkret. Man blir bara så blöt som man gör sig, som man brukar säga.

2008-10-26 @ 18:52:08
URL: http://jagkannina.webblogg.se/
Postat av: Monstret

Tycker att du verkar ha en dragning till aktiviteter som antingen gör ont, är kalla, förvirrande eller blöta. Du borde kanske vara en äventyrsresande på heltid.

2008-10-27 @ 09:51:20
URL: http://monstretundersangen.blogspot.com/
Postat av: kanina

Det var inte riktigt min idé att spela boll i regnet men jag måste väl erkänna att man kan behöva krydda livet en aning ibland. Äventyrsresande är säkert roligt men det bästa med att vara ute i regn och bli blöt är ju att man får komma hem sen där det är torrt och varmt och det får man inte så ofta om man är äventyrsresande på heltid.

2008-10-27 @ 12:43:19
URL: http://jagkannina.webblogg.se/
Postat av: Monstruösa Margit

Lite som lumpen eller scoutläger.

2008-10-29 @ 08:52:08
URL: http://monstretundersangen.blogspot.com/
Postat av: kanina

precis!

2008-10-29 @ 11:08:07
URL: http://jagkannina.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0