Undervattenshockey

Jag såg på tv att det finns en ny sport som heter undervattenshockey. Man sågar upp ett hål i isen, fäster mål på undersidan och sen är det bara att ta på sig säldräkten, gabba klubban och ta ett djupt andetag. Det är bara fyra spelare på..eller under planen och matcherna håller på i 30 sekunder.

Jag funderar lite över vad som händer om man behöver nysa när man är där nere. Risken för förkylning borde ju vara överhängande i det tvågradiga vattnet. Eller har de en säkerhetsplan för vad som ska göras om det kommer en ilsken torsk och släpar iväg med en spelare? Det går ju inte att spela på bara tre spelare! Har de tänkt på det? Finns ju mycket som kan hända där nere.

Har ni föresten tänkt på att man inte säger trickfilmat längre? Nu heter det datoranimerat.


Kommentarer
Postat av: sanna

då kan man ju köra sterio. på isen och under isen.

2007-04-26 @ 23:51:56
URL: http://sannas.blogg.se
Postat av: Monstruösa Margit

:) stereohockey


Hur gör man med pucken? Sjunker inte den fort som attan?

2007-04-27 @ 07:20:24
URL: http://monstretundersangen.blogspot.com/
Postat av: surr

fan va sjukt.. tur att man e allergisk mot sport så man slipper va med å nysa under vattnet

2007-04-27 @ 09:55:34
URL: http://surrosnurr.blogg.se
Postat av: Nina

Sanna: De hade inte stereo men det var videokameror under isen så åskådarna kunde se på en tv-aparat vad de pysslade med där nere. Finland vann varje år.

Monstruösa Margit: Det kan man tro men pucken var nog fylld med luft eller nåt för den höll sig mot undersidan av isen. Den var större än vanligt också. Mer som pucken i bordshockeyspelen. Fast spelarna såg mer ut som salamandrar.

2007-04-27 @ 13:04:04
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: Nina

Sanna: Nu känner jag mig som ett pucko (oavsiktligt ordskämt..) Fattar lite trögt Stereo. Kul. Det skulle ju vara klart intressant med hockeyspelare ovanpå isen samtidigt. Blir ett yttlerigare spänningsmoment om de som är under riskerar att få en från det övre laget i huvudet eller om de där uppe trillar ner i vaken. Jag tror att du är nåt på spåren!

Surr: Jag tror att sportalergi är vanligare än man tror! Själv brukar jag känna mig lite vek i benen efter att jag har ansträngt mig.

2007-04-27 @ 13:14:09
URL: http://jagkannina.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0