Chokladbesvikelse

I natt drömde jag att jag stod i en kö på ett konditori/café. Jag kunde inte bestämma mig för det fanns massa olika chokladkakor och tårtor så jag lät nästa kund gå före mig medan jag funderade men när det var min tur och jag hade bestämt mig för en chokladtårta var allt slut!!!! Snacka om mardröm! Expediten sa nåt syrligt till mig om att så går det när man inte kan bestämma sig. Sen såg jag att det fanns jättemånga prinsesstårtor som var delade så då frågade jag om jag kunde få en bit av dem men det fick jag inte. Snacka om bakslag nr 2. Hon sa att man var tvungen att köpa en hel tårta och viste inte var de delade tårtorna kom ifrån.... de hade lixom blivit kvar gamla tårtor. 

När jag vaknade och hade ätit frukost åt jag av mina chokladkakor som jag bakade. De var ju inte nån tårta men de är ju choklat iaf. Jag tror att jag måste ta en tur till Café STARZ fikabufé snart igen. 
                   Vanföreställning
(bilden kommer från http://6bilder.se/index.php ...som man också kan se på adressen ovan..men det ärju bäst att säga det iaf)

Kommentarer
Postat av: Monstruösa Margit

Jo... är nog dags för fikabuffé snart igen... eller så är det den där hemska nära-semla-upplevelsen som spökar.

2007-02-17 @ 01:18:51
URL: http://monstretundersangen.blogspot.com/
Postat av: Nina

Jag hittade semlor på både konsum och ica idag men nu var jag inte sugen...eller också var jag bara sur och envis för att jag inte fick några i förrgår. Kom på att jag drömde om Dustin Hofman också. Han var vädligt trevlig och ganska kort.

2007-02-17 @ 03:14:47
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: Hanna

Ja jag drömde att pappa var tillsammans med Jamie Lee Curtis...

2007-02-18 @ 18:30:28
Postat av: Nina

I natt fortsatte min dröm med att jag berättade för kvinnorna som jobbade på caféet att jag hade drömt om deras café. De skrattade och tyckte att det var lustigt.

2007-02-18 @ 18:47:17
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: littlemy

Men du! det var en riktigt mardröm det där...Jag var till ett konditori igår och köpte två semlor till Pappa och storasyster själv ville jag ha en såndär med maräng utanpå och grädde i. Fick nöja mig med en annan gobit. Tänk att det ska vara så svårt att få det man vill ha! Men åter till drömmen: Vad är det du vill ha som är så förbjudet och vem hindrar dig från att ta det? *Kramiz*

2007-02-19 @ 13:59:19
URL: http://littlemy.webblogg.se
Postat av: vewwo

usch.. nu blev jag sugen på tårta!

2007-02-21 @ 16:24:20
URL: http://vewwo.blogg.se/lista
Postat av: Nina

littlemy: Ja det skulle du gärna vilja veta? :D

vewwo: Tårta är man alltid sugen på och det är inte usch.

2007-02-22 @ 01:59:03
URL: http://jagkannina.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0