Högerframgångar

Jag kappa      Åker skridskor        piruetter     

Det blev skridskoåkning idag också, som jag sa. Jag känner att jag kommer få träninsverk imorgon, ordentlig sådan,  i jumskarna och fotlederna...och ryggen...och...och..och... fast jag åkte i lite mer än en och en halv timme så idag känns det inte fullt så pinsamt. Det kanske är bra träning. Man spänner ju alla möjliga muskler för att inte tippa. Frisk luft får man ju också på köpet. Jag kan nu meddela att jag numera känner mig ganska bekväm med att svänga åt höger också när jag åker frammåt...bakåt är det värre med, där får jag nog vara nöjd med vänstersväng ett tag till. Man lär så länge man lever och det hoppas jag att jag fortsätter att göra även efter att vintern är slut trots min hjälmlöshet. Jag klarade till och med ett litet hopp...ja med betoning på litet..microskopiskt...vid närmare eftertanke kanske det  inte ens var hopp...kanske var mer en vändning..såg nog mer ut som att jag svängde och tappade balansen...men jag tycker bestämt att jag kände att jag hoppade till lite i en bråkdel av ett ögonblick.

Det snöade när jag åkte. Jag la mig mitt på skridskobanan och stirrade upp i himlen. Det dalade ner snöflingor på mig. Jag gjorde en snöängel också. Lysnade på musik i mp3-spelaren. Jag vågade inte ligga där så länge i fall någon skulle komma och tro att jag hade trillat och var medvetslös eller nåt men det var väldigt vackert. Önskar att jag kunde ha legat där längre. Himlen var lite röd och lamporna runt banan hade slagits på. När jag kom dit var det mörkt på banan. Det var lite läskigt att åka när jag inte såg riktigt hur jag åkte men efter ett bra tag kom det ett par killar som skulle använda banan brevid med rink och de tryckte på en magisk knapp i ett magiskt elskåp så det blev magiskt ljus på båda banorna. Man skulle nästan kunna säga att det var magi.


Kommentarer
Postat av: vewwo

Jag antar att det är spåren efter dina skridskor du fotat.. fast i mitt huvud ser det ut som gräs..

2007-02-13 @ 17:51:28
URL: http://vewwo.blogg.se/lista
Postat av: vewwo

Fjällen historien var så här.. Jag och Daniel var på väg upp till umeå med tåg.. när vi närmar oss.. hmm.. vännes.. tror jag det var.. attans så dåligt minne man kan ha.. äh.. iallafall.. vi närmar oss vännes..och några kullar dyker upp.. Då hör man rösten från två stackars värmlänningar.. "titta älsklig.. fjäll" Den är roligare med dialekten..
Men jag blir nyfiken på han.. eh mördaren vad var det för mupp??

2007-02-13 @ 17:56:31
URL: http://vewwo.blogg.se/lista
Postat av: storey

Hmmm, jag tror mig känna igen beskrivningen av ålidhemsskolans fotbollsplan, i vinterupplaga.

Kul att höra att Tula håller ställningarna :)Vad är det förresten med Konsum Ålidhem? Det verkar vara väldigt många som jobbat där i väldigt många år. Hörde att det var ett reportage i VK härom veckan om nån som stått i charken i 20 år.

2007-02-13 @ 22:50:20
URL: http://storeysnurrar.blogspot.com/
Postat av: mamselamsen

När jag var riktigt på topp.... för så där 45 år sedan, kunde jag göra treor! Det du!

2007-02-13 @ 23:02:34
URL: http://mamselamsen.blogspot.com
Postat av: Nina

Storey: De bestämde sig för att gräva upp ålidhemsskolans fotbollsplan en vecka innan tjälen kom, för att göra konstgräsplan, så isbanan har flyttat till kolbäcksskolan. Mig kan man inte lura så jag sniffade rätt på den iaf!

Mamselamsen: Treor är inte att föringa men frågan jag vill veta är, kunde du göra dem åt höger?

2007-02-13 @ 23:19:17
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: Nina

Vewwo: Du har rätt. Is är som gräs fast på vintern...fast det är svårare att titta på snöflingor när man ligger på gräs..och det blir inte lika bra spår i gräs efter skridskor.

2007-02-14 @ 01:20:19
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: mamselamsen

Nä... alltid vänster!

2007-02-14 @ 08:53:54
URL: http://mamselamsen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0