Skärpning!

Sovmorgon
Slöhet går före fall...eller hur var det?

Jag måste verkligen skärpa mig!!!

Vaknade imorse (eller mer idag..) aldeles för sent, låg kvar i sängen säkert en timme och fiolsoferade. Steg upp, duschade..lite för länge. Tänkte att det är lite sent för frukost (idag igen) så jag går direkt på lunch. Tittade i kokboken hur man gör Dahl eftersom det är enkelt och skulle passa till mina tortillabröd som jag bakade till middag igår  vid 23.30-tiden. Satte mig vid datorn för att kolla e-posten...blev kvar lite längre. Nu var jag rejält hungrig så jag vinglade ut i köket och tittade in i kylen för att plocka ut ingredienserna till Dahl. Nu var klockan långt förbi normal lunchtid så jag tänkte att det får bli middag istället. I kylen låg bara några morötter...måste verkligen handla.... Det blev en linsgegga. Vet inte om den får kallas Dahl längre när man har tagit bort 60 % av ingredienserna, men den blev ganska okey, om än lite smaklös. Geggan  funkade bra att skopa upp med de krispiga bröden som jag hade bakat i alla fall.

Jag måste lära mig att siga upp på morgonen och göra saker på samma tider som resten av världen. Funderar på att konvertiera till ett nattdjur...kanske fladdermus eller de där spökdjuren är ju söta. Jag är ju redan liten och luddig, har lixom halva inne...

Kommentarer
Postat av: Monstruösa Margit

Småbarn brukar rekommenderas mot sovmorgnar har jag hört. Kattor kan också fungera, precis som småsyskon och grannar som gillar att renovera.

Och enligt Dahl-lagen så måste 72 % procent av ingredienserna stämma överens med ursprungsreceptet för att få kallas Dahl. Annars använder man förkortningen Dah!

2007-02-23 @ 21:23:19
URL: http://monstretundersangen.blogspot.com/
Postat av: Tokyo

Men du kan ju tänka såhär: Du är i fas med ca 125 000 japaner i alla fall... Det måste ju väga mer än att vara i fas med ynka 9 miljoner svenskar...?

2007-02-28 @ 01:55:49
URL: http://yellowtokyo.blogspot.com
Postat av: Tokyo

125 000 000 menade jag förstås!

2007-02-28 @ 01:56:40
URL: http://yellowtokyo.blogspot.com
Postat av: Nina

Mostruösa Margit: Tack för att du gav mig klarhet i dahl-frågan. Jag tror dock att jag hoppar över barn och renoverande katter.

Tokyo: Jag tror att jag går på din linje. Jag lever i en annan tidzon, kanske japans.

2007-02-28 @ 03:44:32
URL: http://jagkannina.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0