Anslagstavleshock

Lapp snälla...       Fd anslagstavla 
Snälla anslagstavla kom tillbaka, Vi saknar dig!          Anslagstavla sökes. Senast sedd iklädd
Du behövs!!                                                                           traditionell lappklädsel.
Enda i Ålidhem. (Snälla kom tillbaka) :( 


Så, tillbaka till anslagstavlan på Ålidhem centrum. Eller rättare sagt den före detta anslagstavlan på Ålidhem C för helt plöttsligt en dag när jag kom dit så var den BORTA! (Här hör du samma bakgrundsljud som i Ture Sventon när Vesslans namn nämns,  Ta ta ta taaaaaaaa) Lappen ovan satt på väggen där anslagstavlan hade varit. Nu är den av oförklarlig anledning borttagen.

Är det inte intressant att folk vägrar acceptera att tavan är borta och har fortsatt tejpa upp lappar där den var. Märk väl, inte en lapp utanför den rena fläcken. Folk kanske inte har sett att den är borta. Citerar en kompis pappa som har sett likadan ut de senaste 40-50 åren, varför ändra på det som är perfekt!? Tavlan har alltid suttit där så det finns ingen anledning att tvivla på att den är där nu. Om alla ignorerar att den har försvunnit så kanske den finns...kanske aldrig har funnits...anar en kjejsarens nya kläder här. (Valfri mystisk musik hörs...möjligtvis Arkiv X)

Kommentarer
Postat av: Martan

Hi hi. Senast iförd traditionell lappklädsel. Skoj. Vilka underbara människor det verkar bo på Ålidhem, (inkl du själv).

2007-01-28 @ 21:42:25
Postat av: Nina

Vet inte hur det ser ut på andra datorer men för mig ser det inte ut som när jag skrev inlägget.. Skulle vara två bildtexter..
bild 1 (som det står på lappen): Snälla anslagstavla kom tillbaka, Vi saknar dig!Du behövs!! Enda i Ålidhem. (Snälla kom tillbaka) :(
Bild 2: Anslagstavla sökes. Senast sedd iklädd traditionell lappklädsel.
Har lärt mig min läxa. Lita aldrig på datorer!

2007-01-30 @ 01:55:43
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: Martan

Jo. Dina intentioner framgår klart och tydligt och alla är vi bekanta med datorernas svekfulla lynne.

När kommer inlägget om din suspekta inneboende?

2007-01-30 @ 12:02:44
Postat av: Nina

Martan: Han bor inte kvar.. försvan spårlöst.

2007-01-30 @ 13:49:19
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: littlemy

Ja, det kan vara svårt att bryta ett invant mönster. Det är mycket intressant ämne att diskutera! Människans vanor och varför vissa är så svåra att ändra på. Om man tex är på en föreläsning och har lämmnat sin stol i pausen för att sedan återgå till sin "egen" sittplats och upptäcka att den är tagen av en främmling!!! Varför detta märka revir? och upprörande över händelsen?

2007-01-31 @ 08:08:13
URL: http://littlemy.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0