Babyblått o köttbullar

Jag måste bara få berätta att jag har fått en massmail från Hank Beaver. Vem vågar läsa ett sånt mail?? Låter klart perverst. Folk som hittar på alias för att skicka mail om viagra och penisförlängningar måste ha kul när de hittar på namn.

Jag kan fortfarande inte förlika mig med att jag har köpt toapapper som skiftar i babyblått med vita blommor på! Vad kommer här näst? En pärlemorskimrande burk med potpuri? Innan jag vet ordet av så har det växt upp en sån där luddig rosa sak på toalocket med matchande matta till.

Apropå ludd. Jag köpte för länge sen en burk med pesto som visade sig vara inte så god. Jag har tittat på burken med jämna mellanrum och tänkt Undrar om den fortfarande går att äta...hmm....är ju ganska gammal..och inte så god...den får stå kvar ett tag till. Nu har den äntligen börjat mögla. Det känns så skönt! Äntligen får kan jag slänga den med gott samvete. Varför kan jag inte slänga den för att den inte är god? Det är ju jag som har köpt burken och den var ju inte ens dyr! Och vad får mig att tro att jag ska våga mig på att äta den gamla maten som jag inte vågade äta igår? Den blir ju inte yngre och mindre äckllig...

Nu ska jag i alla fall äta mina köttbullar som jag gjorde igår. Jag tänkte att jag skulle göra traditionell mat. Köttbullar och kokt potatis. Jag brukar ju oftast äta ris till mat och nästan aldrig kokt potatis. Jag lyckades inte så bra. Potatisen blev kokt..så långt blev den traditionell husmanskost men sen satte jag förutom lök i även svamp, äpple och currypasta...men de blev väldigt goda! Det där med svensk husmanskost kan jag lära mig en annan dag.

Kommentarer
Postat av: Hanna

glömde du mangotjuttnyn?

2007-01-25 @ 20:48:13
Postat av: Nina

Hanna: Mangochutneyn var slängd. Den slängde jag faktiskt när jag inte var säker på om de ljusgröna klumparna i den var äckel eller mango. Nu har jag köpt ny.

2007-01-26 @ 02:44:26
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: Liv

:D Och jag som är så nyfiken av mig är bara glad att jag inte råkat stoppa något virus i peters dator ännu, för jag måste öppna även såna sjuka mejl. heh.

pesto är inte gott. eller vet du någon sort som går att äta? ;)

2007-01-26 @ 09:53:02
URL: http://www.supergirl.webblogg.se
Postat av: Martan

Gammal pesto kan vara bra att ha för hungriga dagar eller för gäster :)
Fast egentligen håller jag med Liv, pesto är inte gott, har bara försökt lura mig själv att det är det, det är mer tanken på pesto som jag gillar. A pesto lifestile liksom.

Sen är luddiga rosa saker på toalettlocket väldigt sköna att sitta på när man t ex känner för att filosofera över massmail, pesto och andra värdsligheter....

2007-01-26 @ 13:33:59
Postat av: Nina

Liv: Jag har slutat att öppna de mailen även om nigeriabreven kan vara ganska intressanta. Själv hade jag vunnit några miljoner på ett sydafrikanskt lotteri för ett tag sen. Allt jag behövde göra var att lämna lite uppgifter om företaget jag jobbar på..
Martan: Peston som var mindre god var vit pesto, gjord på kronärtskocka. Var nog mer tråkig än äcklig och ja jag bjöd vänner på den...som höll med om att den inte var så god. Är gott att äta pasta, pesto och grillad kyckling. Men största fördelen är ju att man bara behöver koka pasta och sätta i en klick och det blir mat...eller låter som mat...säkert mer näring i en macka.

2007-01-26 @ 13:53:43
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: Fluff

T och A hade gjort laxsoppa och ställde ut den på bron för kylning under natten. På morgonen när A skulle värma upp den på spisen gläntade hon på locket och såg att den hade blivit lite luddig i en klump, men det var inte mögel, det var brunt. Och dött. Urk. En liten mus som ätit för mycket laxsoppa. Hoppas den dog lycklig.

2007-01-30 @ 14:48:23
Postat av: Nina

Fluff: Jag tror att det är ett bra sätt att dö på. Terese tror att jag kommer att drunkna i kuddar en vacker dag. Om man kunde kombinera laxsoppa och kuddar skulle man dö både mätt och bekvämt.

2007-01-31 @ 00:35:32
URL: http://jagkannina.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0