Inneboende

                                        image114


Jag har upptäckt två inneboende hos mig. Den ena bor vid bakongdörren och den andra i basilikan....eller bodde. Jag vet inte om hon bor kvar. Har inte sett till henne på några dagar. Jag är rädd för att jag har ätit upp henne!

Jag hann inte ens fråga vad hon hette. Förut bodde en krabat på min ljusslinga i vardagsrummet. När han presenterade sig lät det som han sa Butter men jag tror att han sa Bo-Bertil. Han pratade mycket tyst.

Han klagade på min städning, jag blir dammig om fötterna när jag går, sa han. Pytsan. Han sa att det var därför han slutade gå ut på promenader men jag tror att det berodde på att han var lat och det är varmt och skönt på ljusslingan. Ja de är ju både lata och arbetsskygga de där typerna. De har ju åtta ben, då kan det väl inte vara så jobbigt att ta en promenad men de ligger bara i nätet  med alla fötterna i vädret med en tidning över ögonen.

För några dagar sen träffade jag en tjej som bor i australien. Hon hade blivit biten i tån av en spindel så hela foten hade svällt upp. Jag hoppas att mina inneboende inte vänder sig mot mig på samma sätt.

När polisen hittar mig efter några veckor kommer grannarna säga, om killen vid balkongdörren, verkade väl snäll, höll sig mest för sig själv, gick sällan ut, pratade inte gärna med folk, men jag trodde aldrig att han skulle göra nåt sånt här... Folk kommer vara chockade men en del kommer vara lite vad-var-det-jag-sa-iga och säga, Ja, jag förstod att nåt sånt här skulle hända, hon skulle aldrig ha släppt in en främling i sitt hem. Jag tyckte hela tiden att han verkade lite underlig. Sånna där kan man inte lita på, men hon som bodde där var ju också lite speciell...vill inte tala illa om de döda men man skulle nog nästan kunna säga på gränsen till naiv, ja naiv är rätta ordet, hon skulle aldrig ha låtit han bo där. Skulle nästan kunna säga att hon fick skylla sig själv, nä så kan man inte säga..men jag viste att det var nåt skumt med honom, jag har hört att han är en sån där svart änka....dödade visst sin fru. Ja det är tråkigt det som har hänt.

Bo-Bertil var snäll men bor inte kvar här längre. Han är ute och går för freden så han kanske inte var så lat iaf. Innan han gick kramade han  mig med alla åtta armarna. Tappade nästan andan lite.

Kommentarer
Postat av: Conny

Jag tror att du kan lita på dina inneboende, Bo-Bertil verkar sympatisk om än lite lat.

2007-06-16 @ 16:08:59
Postat av: Filippa

Du har också ohyra ser jag ;)

2007-06-18 @ 16:57:24
URL: http://foreverbabe.blogspot.se
Postat av: Nina

Conny: Jo fast han är ju ute på en rejäl promenad nu..
Filippa: Ja fast mina spindlar får gärna bo här. Jag inbillar mig att de ska äta upp blomflugorna och förhoppningsvis inte mig.

2007-06-19 @ 03:25:27
URL: http://jagkannina.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0