Skrattvärk

Jag har sån där konstig träningsvärk i revbenen som man får när man skrattar tills man gråter en hel kväll. Den kom när jag lärde mig dansa vals och shottis i förrgår. Jag har inget minne av att jag skrattade mer än vanligt men om man dansar med skrattmusklerna så måste det betyda att det är en rolig dans och då menar jag inte bara för dem som tittar på mig när jag ett-två-tre-skuttar och snurrisnubblar omkring.

Snabbkurs i Vals:
Ett tå tre ett tå tre snurrisnubbel snurrisnubbel (nu är vi hela varvet runt men om mannen vill fortsätta snurra kan man snurra tills det blir hål i golvet eller man åker in i en vägg)  ett tå tre ett tå tre och så gör man så lite framåt bakåt hit och dit tills låten är slut eller man har trillat omkull.

Snabbkurs i Hoppshottis:
Vänta vänta vänta på att musiken hinner runt tills det är ett lätt avbrott och där börjar kvinnan med höger fot och mannen med vänster.
Ett två tre skutt (som en indian) ett två tre skutt (nu blev det andra foten i luften) snurri snurri snurri snurr i (fyra skuttsnurrar i rasande takt, snubbel undanbedes) ett två tre skutt ett två tre skutt snurri snurri snurri snurri o.s.v.

Kommentarer
Postat av: Hannanasen

Hoppshottis kan jag faktiskt!

2007-11-22 @ 16:24:11
URL: http://hannanasen.blogspot.com/
Postat av: Hannanasen

Och vals oxå kanske...

2007-11-22 @ 16:24:32
URL: http://hannanasen.blogspot.com/
Postat av: Nina

Hannanasen: Då hade jag ju kunnat spara mina 20 kr och lärt mig av dig istället! Dessa dolda talanger.

2007-11-23 @ 15:09:16
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: Monstret

Verkar vara nyttigt att dansa :)

2007-11-25 @ 18:06:35
Postat av: Lennart

Ska nog skriva ut små fusklappar med det där tror jag. Kanske jag kan tejpa de på händerna och snegla på då jag ska sno runt på dansgolvet.

2007-11-25 @ 20:30:28
URL: http://trannel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0