Tidigt tidigt tidigt

Blev tvungen att stiga upp tidigt idag och eftersom jag ändå gick och la mig i "normal" tid så resulterade detta i att jag fick allllldeles för lite sömn. Jag var trött när jag steg upp, trött när jag drack drack te, trött när jag drack min andra kopp te, trött när jag gick till optikern och fixade mina sneda glasögon, ja ni förstår. Jag trodde att jag skulle bli piggare när jag hade varit uppe en stund men det började på noll och sedan har det lixom bara gått nedåt. Jag tänkte att eftersom jag ändå var på stan så kunde jag ju titta lite på kläder men eftersom skönhetssömnen uteblev så blev både jag och kläderna fulare för varje provhytt jag gick in i. Sen kom det lätta illamåendet. Och hungern. Hur kan man vara så fruktansvärt hungrig så tidigt på dagen? Jo svaret är att man har ätit frukost 6 timmar tidigare. Sen kom huvudvärken. Och snuvan. Jag tror att jag är allergisk mot morgonar! Och nu ska jag på fest. Jag ska aldrig mer pika någon för att de är kvällströtta!

Kommentarer
Postat av: storey

Åh morgonallergi, I feel your pain! Om du inte redan gjort det, så gå in på svt:s hemsida och leta reda på avsnittet av vetenskapsmagasinet som handlar om A- vs. B-människor och samhällets diskriminering av de senare.

2007-11-17 @ 11:18:02
URL: http://storeysnurrar.blogspot.com
Postat av: Nina

Storey: Jag sökte men hittade det inte. Idag steg jag upp sent men är fortfarande trött.. kanske är en ab-människa eller en björn som borde gå i ide.

2007-11-17 @ 17:12:07
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: Lennart

Mornar, kommer lite för tidigt vissa dagar!

2007-11-19 @ 18:53:21
URL: http://trannel.blogg.se
Postat av: Nina

Lennart: Mornar kommer tidigt alla dagar! Det är bättre om man hoppar över dem och stiger upp när det är dag.

2007-11-19 @ 19:08:32
URL: http://jagkannina.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0