Ett frukttänk

Jag har funderat på en sak.

Om man åker utomlands kan man drabbas av hepatit om man äter mat, frukt och dricker vatten utan att vara vaccinerad mot detta men varför får man inte hepatit om man äter frukt från utlandet som har importerats till sverige? Det är ju samma frukt man äter.

Kommentarer
Postat av: Fluff

Men den frukten är ju vaccinerad, förstås!

2007-09-25 @ 13:45:37
Postat av: Nina

Ahh! Att jag inte tänkte på det!

2007-09-25 @ 13:56:35
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: storey

Åhå, en konspirationsteori, underbart!
Jag skulle tippa att regeringen (som vanligt upphovet till allt ont) hemlighållit att vi fortfarande är en kolonialmakt. Vi har helt enkelt valt att behålla någon obskyr ö någonstans i atlanten, där vi odlar alla möjliga frukter som sedan skeppas hem till moder Svea. Och på ön har man stenhårda regler för karantän och dylikt, varför inga som helst virus än tagit sig iland. Garanterat hepatit-fri frukt alltså.

2007-09-26 @ 00:32:51
URL: http://storeysnurrar.blogspot.com
Postat av: Nina

Ja! Det är ju så det är! Men tänk om allmänheten viste det här, då skulle de ju kunna sälja frukten till guldpris. Det är säkert regeringen som har planterat in reklamen på teve också och säger att om man inte aktar sig för hepatit så kommer man drabbas av ond leversjukdom och död, för att skrämma oss till att köpa den gyllene frukten. Det hela har bara börjat. Det är bäst att denna information inte läcker ut. Om den hamnar i fel händer kommer snart ett gäng amerikanska miljardärer köpa ön, flytta dit och sluta exportera frukt till oss. De kommer bli de enda överlevande efter att alla har dött ond bråd leverdöd och jorden har svämmats över av smälta inlandsisar. Ön kommer bli den nya hepatitfria arken. Det här är stort!

2007-09-26 @ 01:03:28
URL: http://jagkannina.webblogg.se
Postat av: storey

Jag lovar att vara tyst! :)

2007-09-26 @ 22:12:02
URL: http://storeysnurrar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0