Dopning i Vilhemina!

Misstänkt fusk på ispelarna

En häftig diskussion utbröt på fredagen kring ispelartävlingen. En av deltagarna tog emot en kebabrulle av en anhörig, vilket de andra ansåg stred mot reglerna.

Någon omedelbar åtgärd vidtog inte arrangörerna.
- Han får sitta tiden ut, men styrelsen ska tillsammans med Lions diskutera om det skett ett regelbrott, säger Ida Oderstål.
Enligt reglerna får de tävlande endast ta emot mat från arrangörerna på fastställda tider.
- Det är upp till de tävlande själva att fullfölja reglerna och ta redan på vilka regler som gäller. Det är tråkigt att det behöver uppstå såna här situationer, säger Ida Oderstål.

2008-02-08 
(Artikel tagen från 
http://vk.se/Article.jsp?article=166824)

Humor på hög nivå!
Jag gillar sådana nyheter för det betyder att våldet och läskigheterna inte har varit tillräckligt många för att fylla upp hela tidningen. Bortsprungna hundar är också bra nyheter.
Jag läste i komentarerna till artikeln att det har observerats otillåtna sittunderlag ovanpå det tillåtna renskinnet! Var är världen på väg?!

För er som känner er förvirrade så gäller artikeln en tävning i att sitta uppe på en ispelare längst. Tydligen med kall rumpa och kebabförbud.

Kommentarer
Postat av: storey

Jag har också följt nyhetsflödet från ispelartävlingen och kan bara hålla med, underbart är vad det är! För övrigt måste jag bara säga att den som kom på namnet på festivalen "Wilhelmina Winter Weekend" (www) bör tilldelas nån form av pris för bra huvud.

2008-02-11 @ 09:54:47
URL: http://storeysnurrar.blogspot.com
Postat av: Nina

Så det är det www syftade på. Skulle se fint ut med hemsidan på www.www.se. Det måste vara den friska luften kombinerat med gott om tid att tänka uppe på ispelarna som har klämt fram det stiliga namnet.

2008-02-11 @ 17:48:38
URL: http://jagkannina.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0